понеділок, 6 березня 2017 р.

Обласна педагогічна студія

22 лютого 2017 року у Сквирській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів № 2 пройшло заняття педагогічної студії для вчителів фізичної культури та початкових класів Київської області"Формування мотивації молодших школярів до занять фізичною культурою".
У роботі студії взяли участь О.М.Лакіза, доцент кафедри філософії освіти та управління КВНЗ КОР «Академії неперервної освіти», В.С.Качуровський, завідувач відділу методики викладання фізичної культури та захисту Вітчизни КВНЗ КОР «Академії неперервної освіти», методисти районного методичного кабінету відділу освіти Сквирської РДА С.Г.Ткаченко та Л.С.Придатко, директор Сквирської ДЮСШ імені ЗТУ П.М.Воропая О.М.Польгунпедагогічний колектив та учні Сквирської школи № 2.
Під час інформаційно - методичного блоку заняття директор школи В.С.Малиновська та заступник директора з навчально-виховної роботи М.А.Петриченко презентували присутнім особливості та родзинки навчального закладу, заступник директора з навчально-виховного процесу Н.І.Соболь розповіла про організацію навчально - виховного процесу у молодшій школі з виховання свідомого ставлення учнів до свого здоров'я. Учитель фізичної культури О.О.Шевчун познайомила колег з особливостями організації фізкультурно - оздоровчої роботи у Сквирській школі № 2.
Присутні також взяли учать у майстер-класі "Фізкультхвилинки-здоровинки", який провела учитель початкових класів та фізичної культури С.О.Тутберідзе, та веселій перерві "Рух заради здоров'я", яку підготували учитель фізичної культури О.О.Шевчун та учні 9-А, 9-В, 2-Б, 3-В, 4-Б, 4-В класів.
Наступним етапом заняття став калейдоскоп цікавих ідей на уроках фізичної культури у початкових класах. Педагоги переглянули фрагменти уроків фізичної культури:
  • Підготовча частина уроку «Формування культури рухів з елементами гімнастики» (4-А клас)О.М.Щуревський, учитель фізичної культури.
  • Вправи з гімнастичними палицями (4-Б класО.О.Шевчун, учитель фізичної культури.
  • Опанування навичками володіння м’ячем (2-В класБ.О.Гандзюк, учитель фізичної культури.
  • Рухливі ігри (1-А класС.О.Тутберідзе, учитель початкових класів.










Немає коментарів:

Дописати коментар