вівторок, 15 листопада 2016 р.

Профспілки перенесли "тарифну" акцію протесту

У вівторок, 15 листопада відбулась нарада керівників всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань столиці та Київської області, на якій було ухвалено рішення про перенесення акції протесту проти підвищення тарифів, що мала відбутись 17 листопада.
У ФПУ зазначають, що відповідне рішення було прийнято враховуючи загострення політичної ситуації, застереження правоохоронних органів та СБУ, що надійшло на адресу ФПУ, про розгортання у Києві широкомасштабних акцій протесту з можливими провокаціями і загрозами життю і здоров’ю громадян.
Також у профспілках повідомили, що перенесення акцій протесту пов'язане з перенесенням розгляду проекту Державного бюджету на 6-9 грудня та продовженням тристоронніх консультацій щодо реформи системи оплати праці.
"Враховуючи вищезазначене, більшість учасників наради висловили позицію щодо перенесення акції і проведення її в дні розгляду Державного бюджету та провести негайно зустріч профспілок з Головою Верховної Ради України і керівниками депутатських фракцій. З відповідною заявою щодо позиції Федерації профспілок України виступить Голова ФПУ", - заявили у Федерації профспілок України.
Як відомо, 17 листопада профспілки мали намір організовувати Всеукраїнську акцію проти шокового зростання ціни на газ для населення, тарифів на гарячу воду та опалення, підвищення тарифів на електроенергію та холодну воду.

Немає коментарів:

Дописати коментар